bakermolen-transparant

 

Corona Update

 

Sinds maart 202o is er heel veel veranderd in ons leven. Corona heeft een grote impact op een ieder van ons. Onze passie is zo goed mogelijk te zorgen voor jullie en dat is de afgelopen periode met de nodige aanpassingen geweest. Gelukkig gaat het eindelijk de goede kant op en komt er steeds meer ruimte om weer als van ouds met elkaar om te gaan.
Jullie allemaal heel erg bedankt voor je geduld, voorzichtheid en meedenken❤️
Hier onder nog een aantal aandachtspunten wat coronamaatregelen betreft.

Vaccinatie:

Wij als verloskundigen hebben er voor gekozen ons allemaal te laten vaccineren tegen Covid-19.
Voor zwangeren is het advies ook om je te laten vaccineren. Pfizer en Moderna zijn de 2 vaccins die goed gekeurd zijn voor zwangeren. 
Uiteraard is het een vrije keuze net als die er altijd al is geweest met het vaccinatieschema voor kinderen. Wij respecteren iedereen! 
Voor meer informatie hierover kun je hier meer lezen : Verloskundige.nl keuzehulp vaccinatie

Spreekuren en Echo's:

De mondkapjes hoeven niet meer op tijdens de contactmomenten die we met jullie hebben. Als je dat liever wel hebt, geef het dan aan want dan zetten we ze wel op voor je.  

Tijdens de spreekuren mogen je kinderen en eventueel andere bekenden ook mee naar de controles komen. Uiteraard niet als die personen klachten hebben. Geen snottebellen op de praktijk. 

Heb je zelf,  je partner of een van de kinderen last van verkoudheidsklachten/keelpijn/hoesten en/of koorts: kom NIET naar de praktijk, maar overleg eerst met ons door te bellen.

Kraamvisites:

We gaan weer alle kraamvisite per kraamvrouw live doen! Hier zijn we heel blij mee.  Ook kunnen we dan de kraamverzorgende spreken en overleggen waar nodig.

Bevalling:

Er mogen weer extra personen  aanwezig zijn tijdens de bevalling.

We kunnen gewoon terecht in de ziekenhuizen voor je bevalling. Ieder ziekenhuis heeft cornamaatregelen en het is goed die te lezen voordat je daar naar binnen gaat. 

Door de enorme werkdruk en geboortegolf kan het wel zo zijn dat het ziekenhuis van eerste keus niet beschikbaar is op het moment dat jij gaat bevallen. Wij zullen op dat moment uitwijken naar een ander ziekenhuis waar wel plek is. 

Dank jullie wel!!

De adviezen kunnen elke dag weer aangepast worden als dat nodig is.
We proberen jullie zo goed mogelijk te informeren. Hou onze website en facebookpagina in de gaten.

Wij zijn super trots op jullie! Echt heel fijn hoe iedereen meedenkt en voorzichtig is en helpt om in deze lastige situatie zo goed mogelijk te handelen. 

#stayhealthy #besafe❤️

Liefs van ons
Daniëlle, Suzan, Sabine, Priska en Petra.